hondensnacks

Hondensnacks kunnen niet alleen lekkere zijn voor jouw trouwe viervoeter, maar ze kunnen ook nog eens gezond zijn voor de mentale en fysieke staat. Een goed kauwsnoepje helpt bijvoorbeeld tegen verveling, stress en angst, het zorgt ervoor dat jouw hond voorzien is van sterke kaken, schone tanden en het verlichten van pijn voor jongere puppy’s die tandjes krijgen. Ook voorkomt een goede kauwsnack dat jouw hond op zoek gaat naar andere materialen om te vernielen. Sokken, kussens, schoenen of andere accessoires kunnen dus weer veilig in huis liggen.

Een Kangoeroe staartje
Een kangoeroe staartje is een uitstekende hondensnacks. Dit komt omdat ze robuust zijn en een grote bron van eiwitten, zink en ijzer bevatten. Er zit zelfs nog een klein laagje vet op. Ze zijn vooral geschikt voor middelgrote tot grote honden. Een kangoeroe staart houdt zich wel jaren goed. Uiteraard, zorg er altijd voor dat jouw hond gebruik maakt van deze snack onder toezicht.

Een rubber speeltje
Een rubberen kauwspeeltjes voor honden wordt gebruikt als een therapeutisch speeltje om verveling en angst bij honden te verminderen. Het is een speeltje waar ze urenlang mee kunnen spelen en kauwen. Omdat een goed rubber speeltje is gemaakt van sterk rubber, gaat het ook nog eens een lange tijd mee. Er zijn zelfs rubberen speeltjes te vinden waar je snoepjes in kunt doen. Tijdens het spelen worden deze dus vrijgelaten wanneer jouw hond de juiste bewegingen maakt. Het rubberen speeltje is er in allerlei verschillende groottes te vinden, zodat er altijd een geschikt formaat voor jouw hond is.

Een geitenhoorn
Er bestaan hondensnoepjes van geitenhoorn. Deze horn staat bekend als geweldige snack of geweldig speeltje voor honden, omdat het gevuld zit met mineralen. Deze mineralen zijn geschikt voor de gezondheid van jouw hond, ze dragen bij aan een gezond gebit en het is ook nog eens vrij van mogelijke chemicaliën. Tijdens het spelen met de geitenhoorn wordt de geest van jouw hond gestimuleerd, wat verveling en stress tegengaat. Ook bij de geitenhoorn geldt dat je jouw hond er alleen mee kan laten spelen wanneer er toezicht is. Er is namelijk altijd een kans dat er een stukje afscheurt waar jouw hond zich in kan stikken.

Touw

Touw is een all-time favoriet onder de honden. Touw is simpel, makkelijk mee te nemen, verkrijgbaar in allerlei verschillende diktes en lengtes en het is ook nog eens gezond voor jouw hond. Het touw draagt namelijk bij aan een sterke kaak en een gezond gebit. Wanneer jouw hond met het touw speelt zal hij urenlang plezier hebben. Touw is ook een uitstekende keuze voor iedereen die een hond heeft die niet vies is van vernielen.