Keuken kopen

Het veranderen van uw keuken in een snelle en eenvoudige manier kan worden gedaan door het nemen van een aantal eenvoudige stappen. Veel mensen gaan ervan uit dat het verbouwen van hun keuken zal maanden van planning, ontwerp en arbeid te nemen, maar dat hoeft niet het geval te zijn! Met de juiste know-how en de juiste materialen, kunt u uw keuken een make-over in zo weinig als een weekend.

 

Veranderingen aanbrengen zonder een keuken te kopen

Soms zijn er maar een paar kleine veranderingen nodig om je keuken een compleet nieuwe look te geven zonder een hele nieuwe set te kopen. Als je een klein budget hebt maar toch je keuken een upgrade wilt geven, overweeg dan deze eenvoudige doe-het-zelfprojecten:

 

– Verf uw kasten –

Als u op zoek bent naar een onmiddellijke verandering zonder het breken van de bank, overweeg dan het toevoegen van verse lagen verf op uw kasten. Kies uit felle kleuren of subtiele tinten – wat past bij uw stijl.

 

– Installeer nieuwe knoppen –

Het installeren van nieuwe knoppen en trekkers op kasten en laden is een relatief goedkope manier om het uiterlijk van uw keuken bij te werken in een mum van tijd. Plus, er zijn duizenden stijlen beschikbaar, zodat u iets kunt vinden dat perfect past bij uw algemene ontwerp esthetiek.

 

– Hang Muurkunst –

Het toevoegen van muurkunst is een andere goedkope manier om persoonlijkheid en flair toe te voegen aan elke ruimte. Probeer ingelijste prints op te hangen boven het aanrecht of langs de muren voor een vleugje kleur en textuur.

 

Een keuken kopen

Als u klaar bent voor meer uitgebreide veranderingen, maar nog steeds wilt dat het snel gedaan, het kopen van een gloednieuwe keuken kan de beste optie voor u zijn. Afhankelijk van waar je koopt van, veel bedrijven bieden gratis of goedkope installatie diensten en gedetailleerde instructies, zodat u kunt de stukken zelf installeren indien nodig. Bij het winkelen rond voor pre-built keukens, kijk naar bedrijven die gespecialiseerd zijn in modulaire ontwerpen die de installatie gemakkelijker en efficiënter te maken. U kunt zelfs in aanmerking komen voor kortingen als u kiest voor geprefabriceerde werkbladen of aangepaste kasten met minimale afwerking ter plaatse.

 

Afwerking

Zodra alles is geïnstalleerd, zijn er nog tal van manieren om het uiterlijk van uw keuken aan te passen zonder de uitgaven te veel geld of tijd:

 

– Voeg groen toe –

Of het nu gaat om kleine potplanten boven op planken of bloembakken met bloemen buiten, het brengen van levende elementen in elke ruimte fleurt het uiterlijk direct op en voegt leven toe aan elke kamer.

 

– Verlichtingsarmaturen upgraden –

Een andere geweldige manier om een ruimte snel op te knappen is het toevoegen van opvallende verlichtingsarmaturen zoals kroonluchters of wandkandelaars boven werkbladen of eilanden. Nogmaals, afhankelijk van de stijl van uw voorkeur zijn er veel opties online beschikbaar tegen redelijke prijzen die de bank niet breken en toch een maximale impact hebben wanneer ze klaar zijn!

 

– Hardware vervangen –

Vergeet niet de kleine details te vervangen, zoals de hardware die het verschil kan maken als het erom gaat een kamer snel een nieuwe look te geven – of het nu gaat om ladegrepen of deurscharnieren – deze items kunnen gemakkelijk binnen enkele minuten worden vervangen!