ben-en-jerry-ijs

Ben en Jerry ijs, wie houdt er niet van? Deze ijs heeft voor veel mensen een speciaal plekje in hun hart. Het is de ijs die we eten op een heerlijke zomerdag, de ijs die ons troost biedt na een gebroken hart en de ijs die we delen met onze vrienden. Daarnaast weet Ben & Jerry ons iedere keer weer te verrassen met nieuwe smaakbelevingen. Het is niet gek dat je na een tijdje niet meer weet waar je moet beginnen. Daarom hebben wij hier een lijstje gemaakt met een aantal van de lekkerste smaken van dit ijsmerk. Uiteraard zijn er nog zoveel meer andere smaken die heerlijk zijn, dus wees zeker bereid om meer te proeven.

Munt Chocolade koekjes
Voor de meesten is de smaak van mint-chocolade geweldig. Dit geldt ook voor de smaak van een klassiek koekje. Daarom dacht Ben & Jerry dat het een goed idee was om deze samen te voegen. Zo is munt chocolade koekjes ontstaan. Deze ijs heeft een heerlijke verfrissende en romige smaak. Ondanks dat de combinatie voor een seconde onverwachts klinkt, zodra je het proeft weet je direct dat dit hetgeen was waar je naar op zoek was.

Chunky monkey
Er is een heel specifiek type persoon dat geniet van Chunky Monkey. Het is namelijk bananenijs, maar toch staat het hoog op het lijstje bij veel mensen. Het is gemaakt met fairtrade gecertificeerde bananen en het is gevuld met heerlijke fudge stukjes en walnoten. Wanneer je deze smaak eet heb je voor een seconde het gevoel dat je iets gezonds eet, terwijl het uiteindelijk gewoon een heerlijk ijsje is.

Chocolade Fudge brownie
Chocolade Fudge brownie combineert echt het beste van de wereld bij elkaar. Het is een van de meest iconische smaken van Ben & Jerry. De heerlijke smaken van chocola en fudge geven comfort op een winterse dag, maar ook verfrissing op een warme zomerdag. Het hele jaar door scoort deze dus goed.

Chocolate chip cookie dough
Soms hoef je niets geks bij elkaar te gooien om een geweldige uitkomst te krijgen. Daar is de klassieke chocolate chip cookie dough een voorbeeld van. Als je op zoek bent naar de beste smaken van Ben en Jerry’s, raden we je aan om zeker deze klassieker te proeven. Hier is het allemaal mee begonnen. In de loop van de jaren zijn er ook veel verschillende varianten uitgebracht die ook allemaal een grote hit waren.