Een reclame voor je bedrijf kan op veel manieren worden gemaakt. Een relatief nieuw begrip is de animatie. Lees hier meer over animaties voor jouw bedrijf en win klanten in no time.

Verschillende manieren van reclame maken
Reclame voor je bedrijf kan je op allerlei manieren maken. Wie echt de klanten wil bereiken uit zijn of haar doelgroep kan een animatie laten maken. Een animatie is een kort filmpje wat de klant kan zien waardoor hij gelijk weet wat jij als bedrijf verkoopt of aanbiedt. Het is een manier van adverteren via je eigen sociale media kanaal en via je website die aanslaat: een klant wil namelijk zien wat jij te bieden hebt. Woorden dragen kracht toe maar beelden spreken voor zich.

Een professionele animatie
Een animatie kan je op heel veel manieren maken. De meeste goedkope animaties missen hun doel doordat ze niet professioneel in elkaar steken. Een animatie laten maken door een professioneel bedrijf is dan ook een wel zo goed idee. Kies in dat geval voor een bedrijf wat de markt kent en wat weet wat de potentiële klant graag wil zien. Bij Theunemployedchefs weet men wat de klant bezielt en men weet de juiste toon te raken. Een mooie professionele animatie is de beste promotie voor jouw bedrijf.

Een bekende voice-over
Een animatie filmpje is uiteraard belangrijk omdat er mooie beelden in verwerkt zitten. Belangrijk is ook de stem die wordt gebruikt. Daarvoor maakt een specialist die animaties maakt vaak gebruik van professionele stemacteurs. Dit zijn acteurs die promo filmpjes inspreken op een duidelijke toon. Ze worden speciaal gecast voor dit doel. Met een dergelijke acteur voorkom je dat er onduidelijkheden in jouw animatie zitten.

Sponsoring

Veel bedrijven denken onterecht dat het niet mogelijk is om lokale sportverenigingen te steunen. Voor veel voetbalclubs helpen alle kleine beetjes echter. Een voorbeeld van hoe je als bedrijf een lokale voetbalclub kunt steunen is door goedkope koffiebekers in te kopen en deze vervolgens als donatie aan een club te geven. Natuurlijk zijn de koffiebekertjes voorzien van uw eigen logo zodat uw bedrijf echt zichtbaar wordt.