Waarom vrouwen een gigolo huren? Ja, waarom niet eigenlijk? Veel genoemde redenen zijn: spanning, nieuwe dingen proberen of om jezelf te ‘herontdekken’. Het beeld van desperate dames op leeftijd klopt niet. Vrouwen die een gigolo huren zijn namelijk lang niet altijd single en de leeftijd varieert van 18 tot 65+. Waarom zou je een gigolo inhuren als je dit ‘helemaal niet nodig’ hebt? En hoe gaat het in zijn werk? We hebben de facts voor je op een rij gezet.

Waarom een gigolo huren?

De meerderheid van de vrouwen die een gigolo huren doet dit niet omdat ze thuis eenzaam op de bank zitten. Vaak zijn ze op zoek naar een pleziertje voor een avond – een man die al hun wensen vervult en precies weet wat hij doet – of naar een manier om hun seksleven een boost te geven. Deze laatste reden wordt ook vaak genoemd door stellen die in een sleur dreigen te raken en met een gigolo wat extra vertier in de slaapkamer zoeken. Of ze dit echt nodig hebben? Dat niet, maar het is wel spannend!

Bijzondere redenen om betaald te daten

De leeftijd van vrouwen die een gigolo huren varieert van 18 tot 65+ en soms heeft het een bijzondere reden: omdat iemand het moeilijk vindt om te daten bijvoorbeeld of omdat ze een lichamelijk beperking heeft die dit lastig maakt.

Hoe kun je een gigolo huren?

Een gigolo huren kan telefonisch of online. Het internet wordt veruit het meest gebruikt voor betaalde dates. Heb je zin in een spannende avond? Ga dan niet zelf op zoek via een chatsite, maar kies voor een betrouwbaar bureau. Zo weet je zeker dat je niet wordt opgelicht en dat je op de nodige professionaliteit kunt rekenen. Heb je bijzondere plannen? Wil je bijvoorbeeld een dinner date of parenclub bezoeken? Hiervoor zijn er speciale gigolo arrangementen. Op de website van het bureau kun je verschillende profielen bekijken van beschikbare mannen en zelf je ideale date selecteren. De kosten worden vooraf besproken, betalen doe je bij aanvang van de date.