Printer-huren

Een zakelijke printer aanschaffen is niet bijzonder duur. Tenminste: het apparaat zelf is niet zo duur. Soms ben je met een paar tientjes al van een fraaie printer voorzien. Maar dan… nu komen de extra kosten, of te wel: de variabele kosten. De extra kosten kunnen schuilen in installatie en reparatie, maar in de regel zitten ze vooral in het aanschaffen van nieuwe toners (cartridges) als de oude leeg zijn. een oplossing hiervoor is het leasen van een zakelijke printer. Leasen is vooral voor ondernemers erg voordelig: deze krijgen niet langer te maken met onverwachte en vervelende variabele kosten, maar betalen per maand een vast bedrag.

In de regel goedkoper?
Wist je dat een printer huren in de regel goedkoper is dan er één kopen? Zeker als je huurt via een professionele partij als WijVerhurenPrinters.be. Hier vind je een zakelijke printer tegen een verrassend scherp, zakelijk all-inclusive prijsje. Sowieso is huren een goed idee. Dit houdt in dat leveren en plaatsen bij de maandelijkse kosten wordt inbegrepen. Krijg je met een tegenvaller te maken en moet er iets aan de printer gerepareerd worden? Dan is ook dat bij de vaste maandprijs inbegrepen. Financiële gevolgen zijn er voor een reparatie dus niet.

Een printer voor jouw onderneming?
Hoe weet je welke printer het beste bij jouw onderneming past? Er zijn meer dan genoeg printers op de markt, dus je doet je goed aan hier van te voren over in te lezen. Het aantal opties is groot, maar niet alle printers zijn natuurlijk even goed. Sommige printers printen alleen in zwart-wit. Als je geen kleur nodig hebt, is dat natuurlijk geen probleem. Ben je wel van kleur afhankelijk, dan zal je waarschijnlijk een ander soort printer aan moeten schaffen. Vaak wordt op de professionele lease site meteen al duidelijk hoe duur het is een bepaald toestel te huren. De kostprijs per maand wordt vermeld. Deze kosten zijn altijd all-inclusive.

Denken in oplossingen
Uiteindelijk draait het allemaal om denken in oplossingen: voor iedere ondernemer is een juiste printer te bedenken. Vaak is een professionele printer een stuk uitgebreider en sneller dan een printer voor een privépersoon. De bekende merken als Canon, Epson, Ricoh, Xerox en HP bieden behalve privé printers ook printers voor ondernemingen aan. Als je deze gaat huren, worden ze via het huurbedrijf meestal rechtstreeks van de fabrikant aangeleverd. Het product kan dat vaak in een stuk of 3-5 werkdagen bij geleverd én geïnstalleerd worden.