Vanaf nu is het gedaan met vandalisme schade aan jouw kostbare auto en tekort aan parkeerruimte. Je parkeert je auto eenvoudig onder de grond. Dat doe je met een autolift. Hoe dan? Je leest het hier.

Autoliften als particulier: how to
Je auto is kostbaar. Dat is dan ook gelijk de reden waarom we deze graag zo zorgvuldig mogelijk parkeren. Niet ieder huis is voorzien van een oprit of een eigen garage. Daarnaast heb je niet altijd evenveel ruimte tot je beschikking in je tuin. Met autoliften is het mogelijk om een eigen veilige parkeerplek te creëren zonder dat je tegen deze beperkingen oploopt. We keken voor je hoe je een autolift voor je eigen auto kunt regelen.

Een autolift in je eigen tuin
Wil jij één of twee auto’s parkeren onder de grond en heb je daar maar heel beperkt ruimte voor dan zijn autoliften voor particulier gebruik de methode bij uitstek. De lift is niet voorzien van een heel diepe schacht omdat je enkel de auto inparkeert. Daarnaast is het zo dat de bovenkant van de autolift geheel bekleed wordt in de stijl van je tuin. Niemand zal zien dat jij een dergelijk systeem hebt. Jouw auto staat dan ook zeer veilig geparkeerd en is veilig voor diefstal en vandalisme.

Een auto die opeens in de grond verzinkt
Wanneer je gebruik maakt van een dergelijk systeem bespaar je ruimte en je zult uiteindelijk minder schade kosten hebben bij je auto. Vandalisme wordt immers niet altijd gedekt door de verzekeraar en de bijkomende kosten bij vandalisme komen vaak voor eigen rekening. Een auto die in de grond verzinkt staat veilig en daar pluk jij uiteindelijk de vruchten van. Je leest meer over een dergelijke autolift bij bijvoorbeeld Lodige.