kleur-in-de-badkamer

Waar we het al sinds de 70’s behoorlijk neutraal houden in de badkamer, is kleur nu helemaal terug van weggeweest. Pasteltinten, tegels met een print en zelfs knalroze kan weer! En ooit gehoord van gekleurde voegen? Met deze trendy tegelideeën en hippe accessoires zorg je voor meer kleur in de badkamer.

Kleur in de badkamer voor vrolijke ochtenden

Wakker worden is pas echt leuk in een badkamer waar je vrolijk van wordt! Wie meer kleur in de badkamer wil, kan met accenten werken: een enkele rij tegels in kleur, een felgekleurd badmeubel als eyecatcher, gekleurde badmatten, verlichting en kaarsjes bijvoorbeeld. Tip: er zijn ook wasmachines in een vrolijke kleur, die je badkamer meteen een hele andere look & feel geven.

Trendy tegelideeën

Je kunt het ook groots aanpakken en je complete vloer of tegelwerk een trendy 2021-kleurtje geven. De trend van het moment is: een vrolijke pasteltint. Babyblauw bijvoorbeeld, lichtoranje of oudroze. Heb je een kleine badkamer? Dan kan zo’n volgetegelde ruimte behoorlijk op je af kan komen. Kies in zo’n geval voor één gekleurde wand.

Gekleurde voegen

Met gekleurde voegen wordt elke tegelwand een blikvanger! Het voordeel hiervan is dat het een stuk goedkoper is om alleen het voegwerk te vervangen, dan wanneer je het complete tegelwerk in jouw badkamer opnieuw moet doen. Voegwerk is er in tal van verschillende kleuren. Kies voor een vrolijk contrast met de tegels of juist voor voegen in dezelfde kleur.

Een badkamerspecialist in de buurt vinden

Een badkamerspecialist in de buurt is niet alleen praktisch, je bespaart er ook een hoop voorrijkosten mee! Met een Google search naar ‘badkamers + je woonplaats’, ‘badkamers Enschede’ bijvoorbeeld, vind je simpel en snel een expert in de omgeving.