Ben jij op zoek naar een uniek en creatief cadeau? Of wil jij graag een iets extra’s aan je collega’s geven? Zoek dan niet verder want een bedrukte T-shirt is het cadeau om te geven. Elke ontvanger zou het superleuk vinden hoeveel moeite en liefde er in dit cadeau is gestopt. Het mooie aan het bedrukken van een T-shirt is dat je jouw T-shirt helemaal uniek kunt maken. Je kunt zelf bepalen welke tekst, print, kleur of design er op komt. Maar het bepalen van de perfecte tekst voor je bedrukte T-shirts kan dan ook nogal een beetje moeilijk zijn. Daar helpen wij je maar al te graag mee in dit artikel.

Team of architects and designers pointing at blueprint of commercial building they are working on

 

Een bedrukte T-shirt als cadeau 

Ten eerste is het natuurlijk goed om na te denken waarvoor je het T-shirt aan het maken bent. Wil je graag het T-shirt zo mooi en creatief maken zodat diegene het altijd zal dragen? Bedenk dan goed waar diegene van houdt. Is het een slogan uit een film die ontvanger altijd met jou deelt of is diegene gek op een bepaald land? Dan kun je bijvoorbeeld de vlag van dat land om het T-shirt bedrukken met een typische tekst erbij. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je liever een geintje uithaalt met de ontvanger van het T-shirt. Dan moet je goed nadenken of bijnamen, grapjes die jullie onderling maken of een gekke foto. 

 

Een bedrukte T-shirt voor promotie 

Natuurlijk werk een T-shirt ook super goed voor promotie. Als je een mooi T-shirt maakt voor je bedrijf zullen mensen het vaak dragen en dan komt jouw bedrijf weer meer onder de aandacht. Denk aan het ontwerpen van je T-shirt aan felle kleuren en een pakkende slogan. Ook is dit natuurlijk een leuk cadeautje voor alle collega’s.