Als bedrijf is het belangrijk om de juiste en ook vooral prettige bedrijfskleding te hebben. Het is fijn als jij en je werknemers kleding hebben waarin je veel bewegingsvrijheid hebt en die tegelijkertijd ook aan de veiligheidseisen voldoen. Bedrijfskleding Doetinchem zorgt ervoor dat bedrijven snel, gemakkelijk en goedkoop gepersonaliseerde bedrijfskleding kunnen aanschaffen.  

Belang van formele bedrijfskleding  

Bedrijfskleding is het visitekaartje van je bedrijf. Een goed doordachte keuze op dit gebied is daarom belangrijk. De kleding is namelijk niet alleen belangrijk voor het imago dat het bedrijf uitdraagt, maar ook voor de tevredenheid van de werknemers. De keuze alleen maken, kan lastig zijn. Dit is waarom bedrijven hierin tegenwoordig ondersteunen. 

De keuze is reuze 

Als bedrijf is de keuze aan bedrijfskleding op sites als JustPromo heel divers. Het varieert van T-shirt of polo’s tot schoenen en accessoires. Ook speciale veiligheidskleding is te bestellen. Het is belangrijk om vooraf te bepalen welke stijl kleding het beste bij het bedrijf past; formeel of juist sportief. Ook is het belangrijk om te bepalen of de kleding aan bepaalde veiligheidseisen moet voldoen. 

Eigen ontwerp 

Na selectie van de verschillende producten, is er de mogelijkheid om de eigen bedrijfskleding nog verder te personaliseren. Hierbij kan de kleur, de maten en het logo geselecteerd worden. Ook de manier van drukken kan gekozen worden. Op deze manier wordt de bedrijfskleding ontworpen naar eigen wensen.

Hoe meer, hoe goedkoper 

Het bestellen van losse producten is veelal mogelijk, maar hoe meer producten er bij een kledingbedrijf worden besteld, hoe goedkoper de kleding aangeboden kan worden. Het is dus van belang dat er niet zomaar besteld wordt. Een analyse van de hoeveelheid en de benodigde maten is daarom aan te raden. Echter is nabestellen vaak gewoon mogelijk als er nieuwe collega’s aansluiten of er andere maten nodig zijn.